alangalangkumitir

Javanese Manuscripts

SULUK PERTOBATAN


Kawruhana dununge wong urip puniki,

Lamun mbenjang yen wus palastra,

Wong mati nyangdhi parane,

Umpamakno peksi mabur,

Kesah saking kurungan neki,

Umpamakno wong lungo sonjo,

Njang sinanjang,

Wong lunga wajibe mulih,

Mulih nengngisor sembojo.

5 Comments

  1. ateng

    mulih ojo nang sore sembojo nanging nang sing urip

  2. mattkobain

    bisa minta tolong diartikan mas? ga ngerti artine…

  3. Yudianto

    Orang yang bertobat itu bgmn,.?

  4. MbEgogok mekaKAH

    MbEgogok mekaKAH – Oktober 30, 2008
    AL HAJJ AL KUBRA
    Tawaf diantara bintang-bintang
    Pusara gugus galaksi BIMA SAKTI
    BISMILLAH sayekti

    http://eddycorret.wordpress.com/2008/10/20/mengenai-anak-dewa/#comment-1515

  5. aku njaluk di salamno karo sing nulis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: