P I T


Prasaja malah kepara kesrakat,

kaya barang slangkrah,

tanpa kapetung aji,

yen ditemu Paijo si tukang rongsok,

kamangka kowe bakoh,

sliramu miguna,

bisa mijeti raga

bisa nggawa wong kampiyun mrana-mrana.

14 thoughts on “P I T

  1. wila

    mbaca judulnya maksudnya apa… ndak mudeng mudeng begitu keinget hehehe…..rupanya lamaaa sekali ndak denger kata PIT..suwun mas

  2. Djojo Gobjos

    Nuwun sewu nderek urun rembug mas AAK

    Kagem mas 3G.

    umpama judule UDUG
    ————————-
    sing krungu mung suarane …. UDUG UDUG UDUG
    jebule wis teko kene
    matur nuwun UDUG, aku wis mbok terke mrene
    ra nganti awakku gobjos kringet
    wis teko gubuge mas Kumitir
    mesakke kanca-2 ku sing isih ono mburi
    sing dho lagi mancal PIT
    lha kuwi wis dho teko kabeh
    monggo ngangso rumiyin sinambi UDUG ee .. UDUT lan ngunjuk kopi.

  3. sikapsamin

    @mas GGG(ngapunten kawulå cekak),

    Salam kenal mas,
    Nèk judhul’é UDUG… bisa Nasi-UDUG, bisa Bakso-UDUG, bisa Jamu-UDUG lsp
    Teges’é olèhé dodolan nganggo PIT-UDUG…he he he

  4. sikapsamin

    PIT kuwi jeneng liyané KerétaAngin utåwå SepéDa-pancal… aSepé tidak-aDa…
    Kendaraan bebas-polusi( pulisi)…
    SSSUUÉÉHAT TENAN…

    he he he…saminndlemingdhéwé.com

  5. bejujag

    sing mikir judul-e stres. . . sing maca yo dadi setres. aku yo dadi tambah stres. salam hormat mas AAK dan salam kenal buat kadang2 diblog ini. tak melu gabung ben ra stres. mtr nwn

  6. om budi

    sugeng enjang ki mas kumitir .ki wongalus, salam hormat, ki mas gotak gatik gatuk salam kenal, estu nipun kulo sing taksih cubluk niki bade Nderek nyadong peencerahanipun, wonten blok meniko, kulo nderek nyimak kaleh nenggo poro sesepuh ingkang winasis paring pepadang salam sih katresnan
    Nuwun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s