alangalangkumitir

Javanese Manuscripts

Category Archives: BABAD KARTASURA II

BABAD KARTASURA II


  PUPUH I D  U  R  M  A  ││Garwakandha kang dadya ngarsa │ para lurah nambungi │ ing Gandara desa │ miwah Ki Anggendara │ Jaladara lawan malih │ Ki Mangundara │ Subala lan Subali││ ││Pun Banendra Sudira lawan Nirada │ samya andeling jurit │ Katepa Sumitra │ Kricak lan Leksamana │ Secawira Ganggapati │ …

Continue reading