alangalangkumitir

Javanese Manuscripts

Category Archives: SERAT MURTASIYAH

SERAT MURTASIYAH


PUPUH I ASMARADANA // Ingsun amimiti amuji / anambut namaning Sukma / kang murah ing dunya reko / ingkang asih ing akerat  / maring mumin sadaya / kang rumaksa ing alam iku / kang asih Nabi Muhammad // // Purwaning ingsun angawi / duk ana ing Batawiyah / akampung Banjar dhukuhe / ing dina Kemis …

Continue reading