alangalangkumitir

Javanese Manuscripts

Category Archives: SERAT WULANG PUTRA

SERAT WULANG PUTRA


PUPUH I K I N A N T H I  ││Kinanthi pinurweng kidung, sri narendra kang mandhiri, Surakarta kaping sanga, puwara widagdeng kawi, wasising gendhing wus kondhang, mumpuni kidung palupi││ ││Memalat waluyanikung, mangripta kidung sesingir, ngulari lejaring driya, driyarda asemu wingit, mangun wudharing duhkita, tumutur karsaning Widhi││ ││Wedharing nala mangapus, puspitanireng utami, tumaneming driya aywa …

Continue reading