alangalangkumitir

Javanese Manuscripts

Category Archives: SERAT WULANG WANITA

SERAT WULANG WANITA


PUPUH I DHANDHANGGULA  // Murweng sarkara nata sung wangsit / mring sagunging wanita kang samya / winengku marang priyane / kudu manut sakayun / ngayam-ayam karsaning laki / lelejema mrih rena / karanane iku / dadi jalaraning tresna- / ning wong priya yayah guna lawan dhesthi / pasthine mung elingan // // Aywa linglung lengleng …

Continue reading

SERAT WULANG WANITA


PUPUH I DHANDHANGGULA // Murweng sarkara nata sung wangsit / mring sagunging wanita kang samya / winengku marang priyane / kudu manut sakayun / ngayam-ayam karsaning laki / lelejema mrih rena / karanane iku / dadi jalaraning tresna- / ning wong priya yayah guna lawan dhesthi / pasthine mung elingan // // Aywa linglung lengleng …

Continue reading