alangalangkumitir

Javanese Manuscripts

Category Archives: SULUK KADRESAN

SULUK KADRESAN


Karya Sunan Bonang 1. …………………. La ilaha puniku amot isbat kalawan nafi jatine ana ora iku tegesipun Paneran asipat ora in orane sampun awit ananeki ananeku nakirah. 2. Nafi nakirah lan nafi jinis mapan iku jinisin Paneran kan nafi naten isbate nafi lan isbat iku nora pisah pan ora tungil nafi kalawan isbat nafi karonipun. …

Continue reading