alangalangkumitir

Javanese Manuscripts

Category Archives: SULUK SARENGAT

SULUK SARENGAT


PUPUH I DHANDHANGGULA //Pratelane ingkang para nabi / ingkang aneng daleming manungsa / Nabi Adam astanane / aneng badan puniku / Kangjeng Nabi Mukamat nenggih / rasul ingkang mustapa / astanane tutuk / Nabi Sis ing bun-ebunan / Nabi Dawut ing netra astananeki / Edris bathuk gennya// //Mugeng lelathi Nabi Ibrahim / Nabi Musa astanane …

Continue reading