alangalangkumitir

Javanese Manuscripts

Category Archives: URIP ANGGENDONG LALI

URIP ANGGENDONG LALI


Nadyan siro pinunjul Nanging ojo siro njur keladuk Ngelingono wong urip anggendong lali Den elingo urip iku Prayogo ingkang prasaja. Walau pung engkau sangat pandai Tapi janganlah engkau sombong Ingatlah bahwa orang hidup tempatnya lupa Dan ingatlah bahwa hidup itu Lebih baik jujur. Pancen bener kandamu Urip iku mung eling lan tekun Manembaha marang Gusti …

Continue reading