7 thoughts on “AJARAN BUDI PEKERTI DALAM SULUK GITA PRABAWA

  1. Arih Numboro

    Tuhu sampun saged ambikak wawasan kula ngengingi kaskayan kabudayan tilaranipun para leluhur. Ndherek ngopi, Mas. Matur nuwun.

  2. suro

    Matur nuwon cak ali sangat sangat bermanfaat bg sy sbg bekal mengarungi hidup shg wawasan agar mencapai ketenangan batin,sy mohon doa nya sy akan brusaha belajar2 belajar dan belajar seperti yg pernah mas kumitir bilang sm sy maturnuwon

  3. Lare Cubluk

    kabeh tutur kudu biso ngresep lan dinggo pasinaon ngaurip tembe mburi. bocah saiki akeh kang glotha glathe sembrono ora toto. saiki wancine podho bali marang tutur kang luhur. eling urip mung mampir ngombe, isih suwe urip ono ngalam kelanggengan.

  4. Fikri

    Matur kesuwun banget kiye. Jan, ket gemiyen inyong nggoleti sing kaya kiye, alhamdulillah ana nang kene.
    Salam kang Wong Ngapak 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s