3 thoughts on “NGELMU URIP

  1. SRI MULYONO

    NGELMU PUNIKA SAGET DAEL CECERAHING GESANG,
    KASUNYATAN GESANG WONTEN ALAM DUMADI KAGELAR KANTI PADANG.
    MUGI KANTHI NDEREK NGUNDUH NASKAH PUNIKA SAGET DADOS PEPADANG GESANG KULA.
    KULA NUWUN BAPA.. KEPARENG NDEREK SINAU GESANG INGKANG SAE

  2. Ki Toesirah Mageti

    Kulo nuwun Bopo,
    kawulo kepareng nderek ngunduh naskah puniko.
    Mugi-mugi saged damel pepadang.
    Matur nuwun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s