2 thoughts on “WEDARAN SESAJI 8 WARNI WONTEN JANGKA JOYOBOYO

  1. fatihragil

    Suluk kepadangan”

    Ngawiti ingsun nyebut dzat kang suci
    Gusti Alloh pengeran sejati.
    Ndalem santri panggonane poro wali.
    Ana ning kutaliman patilasan guru suci.

    Semilah samingalah kudungallah payonallah”
    wiwitaning ingsun ngadep mantep ing lathi,
    mlangkah mlebu ring istanane guru jati..
    Eyang Ahmad nur Muhammad paneteg agomo”
    mandap tinuture serbo guno..
    Ngislamaken kalam peparing pepadang.
    teka klekar muliho dadi jembar..

    Lading panurat ciptaning makrifat
    sesenggetan witing wewaris..

    Gusti Alloh dalem nyuwun pangapidra’
    Paring pepadang jiwa lan raga..
    tumindak ingsun ning jagat mayapada………

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s