alangalangkumitir

Javanese Manuscripts

Category Archives: SERAT TAPEL ADAM

SERAT TAPEL ADAM


TAPEL ADHAM Serat Tapel Adham Kidung Macapat Kahecap ingkang rambah kaping kalih wonten ecapaning pun tuwan Albert Rusche & Co. ing Surakarta Tahun wawu angka 1833 Sampun kapriksa awaton tinanding tanding serat nunggilanipun kathah dening Mas Kramadiwirya ALBERT RUSCHE & CO. SURAKARTA 1903 Serat Tapel Adham: Kidung Macapat Dening: Mas Kramadiwirya Kajarwakake dening: Gunarti, Pati, …

Continue reading