alangalangkumitir

Javanese Manuscripts

Category Archives: SERAT KANDA TJETA

SERAT KANDA TJETA


  Isi piwulang para sepuh ing jaman kina, ingkang taksih mempan lan migunani tumrap bebrayan Indonesia ing jaman samangke. Kawewahan cakepan sindenan mawi wangsalan jinarwa tuwin purwakanti ingkang salaras kaliyan jamanipun. Kahimpun dening : Ki DARSOSAWEGO (Pensiunan Juruwicara RRI Surakarta) Cap-capan kaping 2 Lis No. 299/DN/63 *** C.V. Penerbit & Toko Buku “SELAMAT” Jl. Ov. …

Continue reading