alangalangkumitir

Javanese Manuscripts

Category Archives: SULUK JANUN JAMIL

SULUK JANUN JAMIL


ASMARANDHANA Dene suluk Janun Jamil, saking kitabe njeng Sultan, Padha ngawruhana kabeh, Allah andhadhekaken kabeh Adam lan isine iki Pengeran, Tegese Adam puniku eskining Allah. Kang kinarya gedhong jati,  Sak durunge ana jagat, duk lagi awang-awung saking eskine Pengeran, Kudrat Iradat Ira, andhadhekaken peksi Janun Jamil wastanira. Dene ing wong agung alimi, Milane ing arane …

Continue reading