alangalangkumitir

Javanese Manuscripts

Category Archives: SULUK LING LUNG (TEKS ASLI)

SULUK LING LUNG (TEKS ASLI)


SULUK LING LUNG SUNAN KALIJAGA (SYEH MELAYA) Karangan : Iman Anom Tahun 19806 Caka / 1884 M BRAMARA NGISEP SARI PUPUH I DHANDHANGGULA 1. Jumadilawwal puruning nulis, Isnen Kliwon tanggal ping pisan, tahun Je mangsa destone, nenggih sengkalanipun, “Ngerasa sirna sarira Ji”, turunan saking kitab, Duryat kang linusur, sampun kirang pangaksama, ingkang maca kitab niki …

Continue reading