alangalangkumitir

Javanese Manuscripts

SALAMAN DULU


ALANG ALANG KUMITIR

Munjuk hanyenyadhong atur dhumateng rencang tuwin sanak kadang awit  sedaya lepat, tindak atur kawula ingkang saklimah ugi satemah mboten damel  gumbiraning manah punapa dene ingkang nalisir saking sarak ugi paugeraning agami tuwin Gusti. Mugi-mugi Allah paring pangapunten lantaran  panjenengan sami.

Taqabalallahu minna wa minkum,
shiyamana wa shiyamakum,
Minal aidin wal faidzin

MOHON MAAF LAHIR DAN BATIN

1 Syawal  1431H

35 Comments

  1. jojo

    mohon maaf saya sering mengkopy isi web “jenengan” matur sembah nuwun

  2. NDunyo lak ora suwe
    ayoo marii gunak aken se sae-sae ne. .hem:-)

  3. KuloNuwoN. . .
    Salam kenal aee saking kulo mas. .

  4. uda susah jangan buat susah…………………………………
    mudah-mudah-mudah…amin

  5. Dawah sami-sami Kang Mas, mugia sami tansah wilujeng ing sadengah paran, ing dunyo dumuginipun akherat. Nuwun

  6. diknow

    nderek mangayubagyo …sugeng riyadi 1431 H. Mohon maaf lahir bathin.

  7. wawansleman

    sugeng riyadi maaf lahir bathin, nyuwun ngapunten sedanten lepat kulo.
    kapan2 nawi sempat diskusi meleh ngeh koyo dek dalu, ngapunten dek dalu ra patio konsen, la ngantuk banget je.

  8. Kawula Alit

    Nyuwun gunging samudra pangaksami ingkang mboten upami kagem para saderek sadaya.
    Sugeng Riyadi, 1 Syawal 1431 H

  9. kresno

    mohon maaf lahir batin Mas……..

  10. kresno

    mohon maaf lahir batin Mas……….!!!!!!!

  11. djamaludin

    Mohon maaf lahir dan bathin Mas Kumitir.

  12. dash

    ” Taqobalallahu Minna Wa Minkum, Shiyamanaa Wa Shiyamakum
    Minal ‘Aidin Wal Faizin ”
    Salam kenal saudaraku …

  13. mas kumitir & poro sederek sedoyo..
    Mohon Maaf Lahir dan Batin..
    Rahayu Karaharjan..

  14. minal aidzin walfaidzin

Trackbacks

  1. Jalur Pengunungan Kumitir Rawan Longsor | Indonesia Search Engine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: