SALAMAN DULU


ALANG ALANG KUMITIR

Munjuk hanyenyadhong atur dhumateng rencang tuwin sanak kadang awit  sedaya lepat, tindak atur kawula ingkang saklimah ugi satemah mboten damel  gumbiraning manah punapa dene ingkang nalisir saking sarak ugi paugeraning agami tuwin Gusti. Mugi-mugi Allah paring pangapunten lantaran  panjenengan sami.

Taqabalallahu minna wa minkum,
shiyamana wa shiyamakum,
Minal aidin wal faidzin

MOHON MAAF LAHIR DAN BATIN

1 Syawal  1431H

35 thoughts on “SALAMAN DULU

  1. Pingback: Jalur Pengunungan Kumitir Rawan Longsor | Indonesia Search Engine

  2. wawansleman

    sugeng riyadi maaf lahir bathin, nyuwun ngapunten sedanten lepat kulo.
    kapan2 nawi sempat diskusi meleh ngeh koyo dek dalu, ngapunten dek dalu ra patio konsen, la ngantuk banget je.

  3. Kawula Alit

    Nyuwun gunging samudra pangaksami ingkang mboten upami kagem para saderek sadaya.
    Sugeng Riyadi, 1 Syawal 1431 H

  4. dash

    ” Taqobalallahu Minna Wa Minkum, Shiyamanaa Wa Shiyamakum
    Minal ‘Aidin Wal Faizin ”
    Salam kenal saudaraku …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s